Hur du stylar din keps

28 oktober 2022
Helen Johansson

editorial

Låt en keps pryda ditt huvud

En keps är ett bra sätt att hålla huvudet varmt på vintern, men den kan också vara ett snyggt tillägg till vilken outfit som helst. Om du letar efter sätt att styla din keps har du kommit till rätt ställe. I det här blogginlägget ger vi dig fyra tips på hur du kan styla din keps så att du kan se ut på bästa sätt oavsett vart du går.

image

Experimentera fram din look 

Tips #1: Tänk på vid vilka tillfällen du kommer att bära din keps. Om du ska vara ute i kylan under längre perioder vill du se till att din keps är både funktionell och snygg. En keps i ull eller kashmir är ett bra alternativ för kallare väder, och den kan också kläs upp eller ner beroende på tillfälle. När du väljer en keps ska du se till att färgen samordnas med resten av din outfit.

Tips #2: Om du vill ha en mer avslappnad look kan du prova en basebollkeps eller en keps i Newsboy-stil. Dessa kepsar är perfekta för helgerna eller för att springa ärenden, och de kan enkelt slängas på med jeans och en t-shirt. Om du vill göra den här looken mer elegant kan du prova att kombinera din keps med en blazer eller kofta.

Tips #3: För en mer formell look kan du välja en fedora eller trilby. Dessa kepsar är perfekta för bröllop, fester eller andra speciella tillfällen. Om du ska gå på ett sommarevenemang ska du välja en keps av halm eller linne. För höst- eller vinterevenemang är filt det bästa valet.

Tips #4: Glöm inte bort tillbehören! En välplacerad halsduk eller ett par solglasögon kan ta vilken outfit som helst från trist till fantastisk på ett ögonblick. Om du vill ha en sofistikerad look kan du kombinera kepsen med pärlörhängen eller ett statementhalsband.

Det finns oändliga sätt att styla din keps, så ha kul att experimentera tills du hittar den perfekta looken för dig. Och kom ihåg att oavsett vilket tillfälle du klär dig för (eller hur vädret är) finns det alltid ett sätt att lägga till lite personlighet med ditt val av huvudbonad. 

Fler nyheter

17. januari 2024

Pallettablett