Kepsar har förutom att de är snygga flera praktiska egenskaper

04 maj 2022
Cecilia Olsson

editorial

Kepsar är huvudbonader som både är praktiska och snygga. De kan komplettera en schysst look och framhäva en personlig stil. Kepsar kommer i många olika modeller, färger och mönster vilket gör att det finns en keps för de allra flesta stilar. När det handlar om det praktiska med en keps så är det många som uppskattar kepsen vid fysisk aktivitet eller då man har en dålig hårdag. 

Kepsar är otroligt sköna att bära när man tränar eller arbetar fysiskt

Kepsars kanske främsta egenskap är att de är otroligt sköna att bära när det är soligt ute. Skärmen skyddar ögonen och gör att man slipper kisa i ljuset eller bära solglasögon som lätt kan ramla av när man rör på sig. Kepsar skyddar dessutom hårbotten från solbränna. Dessa egenskaper gör dem perfekta att använda när man utför trädgårdsarbete eller något annat arbete utomhus. De är också sköna att ha när man är ute på en joggingtur eller på gymmet då de kan stoppa svetten från att rinna i ögonen samt håller håret borta från ansiktet.

kepsar

Dölj den dåliga hårdagen med en keps

Kepsar är också riktiga räddare i nöden när man har en dålig hårdag. Vissa dagar vill håret helt enkelt inte lägga sig så som man skulle önska, hur mycket tid man än lägger ned. Då kan det vara skönt att bara dra på sig en keps på huvudet för att snabbt lösa problemet. En keps är också perfekt om man försovit sig och inte har tid att göra sig iordning innan man ska lämna hemmet eller dagar då man inser att håret inte är så rent som man hade räknat  med. Dessutom ser man i regel väldigt fräsch ut när man bär en schysst keps. 

Kepsar för olika behov och smaker

Den som letar efter en ny snygg keps kan vända sig till High5shop. De har ett brett sortiment av kepsar som noggrant valts ut för att passa de senaste trenderna samt kunders efterfrågan. Hos High5shop hittar man bland annat klassiska kepsar, snapbacks, trucker kepsar, stilrena kepsar och mycket mer.

Fler nyheter

17. januari 2024

Pallettablett